Rólam Teccik Nemteccik Csoporttársaim Szoborpark Főoldal

Imádom a  macskákat, csak sajnos allergiás vagyok rájuk.

Szeretek kirándulni, falat mászni, fotózni, utólag eljátszani a képekkel. Szeretnék egy halszem objektívet, de az igazság az, hogy kellene tubus például ahhoz, hogy bármilyen előtétlencsét feltegyek, és hát őszintén szólva még ehhez is smucig vagyok. Ja, meg tollasozni is szeretek még.

Szeretem, ha valaki korrekt, ez világos.

A sóskát azt nagyon szeretem. Imádom a telkünkön a diófát, és rajongtam azokért a tölgyfákért, amiket sajnálatos módon csúnyán kivágtak a telek határából.

Szeretem a gondolkodtatós játékokat, ország-város, amőba, logi-sztorik (ha úgy jobban ismeed: barchoba-történet), de a sakk sosem fogott meg. Azokat a filmeket élvezem igazán, amiket érdemes továbbgondolni, aminek van valami olyan alapgondolata, amivel érdemes eljátszani. Memento, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Mátrix (első rész), most ezek a kedvenceim.

Szeretek ifi lenni. Egyszer megkérdezték tőlem ötödikesek, hogy miért jó ifinek lenni? Baromi megtisztelő, plusz kreativitást igényel, és ez ki tud tölteni egy tábort. Jó megszervezni, és látni, hogy működik. Talán erre vagyok a legbüszkébb, hogy tagja lehetek egy ilyen csapatnak.

Szeretek táncolni, bulizni, csak borzalmasan aluszékony vagyok, meg kicsit hangulatember is.